Strafferet

Hvis du har overtrådt straffeloven og er sigtet, får du brug for en dygtig og kompetent forsvarsadvokat, der kan hjælpe dig gennem processen og varetager dine interesser.

Vi kan bistå som forsvarsadvokat inden for alle strafferettens områder, ligesom vi kan være bistandsadvokat for forurettede i voldssager o.lign.

Få den rigtige hjælp til straffesager

Din forsvarsadvokat vil have stor betydning for udfaldet af sagen, idet han vil have indsigt i procedurer i forbindelse med straffesager og vil kunne sikre, at alting foregår efter forskrifterne – med dine interesser in mente.

Der kan være stor forskel på forsvarsadvokater i forhold til både deres uddannelse og erfaring. Hos Advokatfirmaet Espersen er du i trygge hænder. Lars Espersen og Søren Vestergaard Hansen er begge beneficerede forsvarsadvokater, og har bred erfaring med behandling af sager og procesførelse inden for strafferet, herunder fiskeristrafferet.

Kontakt os for rådgivning og hjælp

Har du brug for vores ekspertise indenfor strafferet? Vi vil altid gerne hjælpe, og du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: (+45) 98 43 34 11, eller send en mail til: esp-law@esp-law.dk.

Ring
Send mail
Find vej