Familie- og arveret

Har du brug for professionel bistand vedrørende familie- eller arveretlige spørgsmål, f.eks. om testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt, ægtefællebodeling, dødsbobehandling m.v. Så er Advokatfirmaet Espersen klar til at hjælpe dig.

Enhver bør overveje, om man skal oprette testamente for at sikre, at arven bliver fordelt som man ønsker. Har du ikke oprettet testamente, vil arven efter dig blive fordelt i henhold til den gældende arvelovgivning.

Er du gift, bør du overveje, om det vil være en fordel at oprette en ægtepagt om helt eller delvist særeje eller måske om deling af pensionsordninger.

Fremtidsfuldmagt bør alle overveje at oprette for selv at bestemme, hvem der skal disponere og træffe beslutninger om dine økonomiske og/eller personlige forhold, hvis du en dag ikke selv er i stand til det.

Vores advokater har mange års erfaring indenfor familie- og arveret, og vi lægger vægt på at yde dig og din familie professionel rådgivning tilpasset netop jeres aktuelle situation og behov. .

Professionel og tryg assistance i sager

Hos Advokatfirmaet Espersen kan du få professionel bistand og rådgivning i forhold til:

  • Ægtepagter
  • Samejeoverenskomster
  • Separation og skilsmisse, herunder bodeling
  • Testamenter, inkl. børnetestamenter
  • Dødsbobehandling, f.eks. uskiftet bo, privat skifte og bobestyrer bo
  • Fremtidsfuldmagt

Vi tager altid en indledende snak om din specifikke situation og ønsker, enten ved et møde eller pr. telefon. Er I flere involverede, kan det være en fordel at holde et fælles møde, så alle får samme information, og det dermed giver større tryghed.,

Vi indgår gerne faste salæraftaler ved udarbejdelse af testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt m.v.

Få hjælp til familie- og arveret

Hvis du har brug for hjælp til familie- og arveret, er du meget velkommen til at give os et kald på telefon: (+45) 98 43 34 11, eller du kan sende os en mail på: esp-law@esp-law.dk. Vi gør os umage for at gøre processen så nem og overskuelig som muligt for dig og din familie.

Ring
Send mail
Find vej