Fast ejendom

Boligrådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom

Har du brug for professionel boligrådgivning? Så står vi hos Advokatfirmaet Espersen klar til at rådgive dig.

Vi har mange års erfaring som boligrådgiver, og vi kan blandt andet hjælpe dig i forbindelse med både køb og salg af fast ejendom. Vi tilbyder boligrådgivning i Frederikshavn, Sæby og omegn samt i det øvrige Danmark.

Uvildig boligrådgivning betaler sig

Særligt når man skal købe en bolig, er det en rigtig god ide at have en uvildig boligrådgiver ved sin side. Det gælder især, hvis der er tale om et førstegangskøb, men det kan også være, at du bare ønsker en uvildig rådgiver i forbindelse med dit boligkøb.

Med uvildig boligrådgivning undgår du de mange faldgruber, og de uforudsete udgifter, der ofte er forbundet med faldgruberne, der er i forbindelse med køb af bolig.

Du er dermed også sikker på, at du altid har en rådgiver ved din side, der hjælper dig med at få de bedste betingelser for et trygt og sikkert boligkøb, herunder også den bedste pris.

Vores arbejdsområder

Vi kan blandt andet hjælpe dig i forbindelse med:

  • Køb og salg af fast ejendom
  • Lejekontrakter, herunder også erhvervsleje
  • Mangelsager
  • Mortifikation
  • Boligrådgivning.

Derudover indgår vi gerne faste salæraftaler med hensyn til køb og salg af fast ejendom.

Kontakt vores boligrådgiver og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vores boligrådgiver kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 98 43 34 11 eller e-mail esp-law@esp-law.dk.​

Ring
Send mail
Find vej