International ret

Har du eller din virksomhed brug for professionel rådgivning i relation til internationale forhold? Så kan vi hos Advokatfirmaet Espersen hjælpe dig.

Såvel EU- som international-ret har betydning for mange danske virksomheder– og det er ofte en daglig del af det at drive forretning. Det er vigtigt, at du har styr på lovgivningen, så du ikke bliver involveret i juridiske problemer, nationalt eller internationalt.

Få hjælp, når jura bliver international

Hos os kan du få hjælp til at føre en retssag i udlandet, men vi kan også yde rådgivning, hvis du vil sikre, at din virksomhed lever op til internationale regler og love. Derfor kan vi træde til, når du vil forebygge imod retssager, eller når konflikten er opstået, og der er behov for en effektiv og kompetent advokat.

Du kan blandt andet få juridisk rådgivning og sparring indenfor internationale retsforhold, immaterielle rettigheder, agenturaftaler, kontraktret og meget andet.

World Link for Law

Hos Advokatfirmaet Espersen er vi medlem af World Link for Law, der er et internationalt netværk af advokater fra hele verden. Vi kan derfor trække på dette netværk, hvis der er behov.

Kontakt os for hjælp internationalt

Har du brug for sparring eller hjælp i forhold til international ret, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 98 43 34 11, eller e-mail: esp-law@esp-law.dk, og vi vil finde den rette advokat til at håndtere din situation.

Ring
Send mail
Find vej